92 beoordelingen
5/5
ijskar huren met slagroom en geroled ijs

Rollende ijskar huren

Met rolled ijs doen wij het net even wat anders. Wij maken het ijs op locatie met ijskoude vriesplaten

Rolled ijs: entertainment voor jouw event bruiloft feest

De ijskar huren kan door heel Nederland. Met ons ijs verras je de gasten met de nieuwe manier van ijs maken.

Wat leveren we eigenlijk?

De ijsbar bestaat uit 2 ijskoude platen die -20°Celcius worden. Hierop gieten wij speciaal ijsbeslag. Hierna kunnen er 2 ingrediënten worden gekozen die vervolgens samen met het beslag met behulp van 2 spatels in piepkleine stukjes wordt gehakt.  Dit mengsel wordt vervolgens uitgestreken over de ijsplaat en bevriest binnen 20 seconden. Hierna wordt het met een speciale techniek opgerold en krijg je een lekker bakje met gerold ijs!

Rollen ijs bar met twee ijsrollers voor een publiek
Ijsrollen op een plaat

De lekkerste toppings

Onze vloeibare ijs mix gaat samen met door jou uitgekozen fruit of koek op een koude plaat van -20°, vervolgens wordt dit met 2 spatels in piepkleine stukjes gehakt. Deze vermengen zich met de ijs mix.

Heerlijke combinaties

Gasten van uw feest of evenement krijgen bij ons de keuze uit 2 smaken voor hun Rolled ijs. Wij nemen altijd 6 verschillende smaken mee, zoals Oreo, Aardbei, Banaan, Braam, Bastogne, Stroopwafel, Bramen, Frambozen, etc. etc. Onze favoriet is Aardbei met Oreo! Andere smaken zijn in overleg natuurlijk ook mogelijk!

Voor wie?

We maken ijs op congressen, feesten, bruiloften en evenementen. Voor ons is niet te gek! Onze ijskar past op de meeste locaties.

Promotie

Het ijs maken duurt ongeveer 1 minuut. In die tijd kunnen wij flyers meegeven. Ook is het mogelijk om de bekertjes te bedrukken.

Wie zijn wij?

Wij hebben een passie voor het bedenken en uitvoeren van toffe concepten zoals rolled ijs smoothiefietsen en vr.

iemand die een hap neemt van ijs

Hoe huur je de rollende ijskar?

Stuur ons even een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact op.