92 beoordelingen
5/5

Rollend ijs voor bedrijfsfeesten

Organiseert jullie bedrijf binnenkort een personeelsfeest, open dag of vieren jullie een jubileum? Dan mag ijs niet ontbreken als tussendoortje of dessert! Met ons rollend ijs maken wij op een leuke, unieke en interactieve manier ijsjes voor de neus van het personeel. Een heerlijke verfrissende traktatie voor jouw collega’s en een eye-catcher in één.

Kies je smaken

Eerst kies je of je chocolade of roomijs wilt.

Daarna kun je uit meerdere ingrediënten kiezen, zoals aardbeien, Oreo, banaan of koekjes.

Natuurlijk mag je meerdere smaken kiezen, of het aan ons laten. Het is tenslotte jouw creatie.

Wij maken het ijs

Met onze spatels hakken en breken we de gekozen ingrediënten tot kleine stukjes. We mengen deze door jouw gekozen ijsmix. Het ijs wordt op de plaat gesmeerd waar het aanvriest tot wel -20!

Dan rollen we de ijsjes en mag je het ook zelf proberen om een rolletje te maken.

Maak je ijsje af

Een lekkere chocoladesaus? Misschien nog een toefje slagroom en wat zoete pinda’s? Of ga je helemaal los met een koekje en discodip?

Natuurlijk kun je het ook allemaal kiezen! Onze toppings maken jouw ijsje compleet.

Entertainment

Rollend ijs is het ultieme entertainment voor jouw bedrijfsfeest. Het maken van de ijsjes trekt veel aandacht bij de gasten. We hebben regelmatig een klein publiek wat toekijkt hoe wij de ijsjes maken. En we krijgen de leukste reacties!

Ook proberen we de gasten zo veel mogelijk bij het proces te betrekken tijdens het maken van het ijs of een gesprekje aan te knopen. Natuurlijk mag je ook zelf proberen een ijsje te rollen.

Eigen ingrediënt of logo

Standaard nemen wij onze populairste smaken mee voor jouw bedrijfsfeest. Zelf een suggestie voor een ingrediënt? Laat het ons weten, dan zorgen we dat we deze meenemen!
Organiseer je een open dag? Laat ons je ijsje bijvoorbeeld personaliseren met bedrukt, eetbaar papier met jullie logo er op. Vraag naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Inhoud accordeon

De prijs is afhankelijk van veel verschillende factoren zoals tijd, locatie en aantallen. Via het contact formulier nemen wij snel contact op en sturen wij een offerte.

Wij nemen altijd iets meer mee dan nodig. Een klein overschot is geen probleem!

Wij kunnen bij de gebruikelijke portie van 3 rolletjes 80 ijsjes per uur maken. Mocht dit krap zijn, dan kunnen wij kleinere ijsjes maken.
Wij maken het ijs van biologische melk.
Standaard nemen wij 5 verschillende ingrediënten en 2 soorten ijs mee. Ook nemen wij verschillende toppings mee. Liever iets speciaals? Dan kunnen wij daarvoor zorgen!
De bar is 2.5 meter bij 1 meter. Voor een goede plek kun je uitgaan van 3 bij 2 meter.
Een stroompunt is voor ons genoeg. Zelf nemen wij een verlengsnoer mee van 10 meter.

Onze klanten

gerolled ijsje neemt een hap

Rollend ijs boeken?

Of heb je nog vragen? We reageren zo snel mogelijk op je mailtje. Of we stellen een offerte op.