92 beoordelingen
5/5

Rollen ijs op jouw bruiloft

Bezig met organiseren van je bruiloft? Wij maken het ijs live voor de gasten. Je verrast de gasten met rollend ijs, omdat het vrij onbekend is in Nederland.

Iedere keer weer staan de gasten verbaasd te kijken hoe wij het ijs maken. En is het echt een stukje entertainment voor jouw bruiloft!

Naast heerlijke ijs geven wij elke gast ook een eetbaar kaartje met jullie namen en trouwdatum.

ijskar of ijsjes huren op je bruiloft

Entertainment

Het maken van de ijsjes trekt veel aandacht bij de gasten en vaak hebben wij een klein publiek die toekijkt hoe wij de ijsjes maken.

Ook proberen naast het hakken de gasten zoveel mogelijk bij het proces te betrekken. Daarom laten wij de gasten zelf proberen een rolletje te maken!

Welke smaken zijn er?

Het ijs bestaat uit twee verschillende ijsmixen van chocola of melk smaak. De gast kan dan zelf zijn ijs samenstellen met verschillende ingrediënten, zoals oreo, aardbeien, koekjes.

Zo werkt het

Met 2 spatels hakken wij de gekozen ingrediënten tot kleine stukjes en mengen deze met ijsmix. Dit smeren we uit en binnen enkele seconden bevriest het. De vriesplaten zelf zijn -20°.

Daarna maken wij er rollen van. Na het rollen voegen wij nog slagroom toe en extra toppings, zoals nootjes of spikkels naar keuze.

Extra optie voor bruiloften

Wij nemen een photobooth mee!

Naast het ijsrollen verhuren wij ook photobooths. Met de photobooth kunnen jouw gasten de gekste foto’s maken en deze in een gastenboek plakken. En wij maken een uniek ontwerp voor jouw bruiloft.

Benieuwd naar de photobooth? Op deze website staat meer informatie.

Vraag bij het contactformulier naar meer info!

ijsjes voor bruiloft
bruiloft-ijs

Veelgestelde vragen

Op wat voor gelegenheden maken wij ijs?
Wij maken ijs op bedrijfsfeesten, evenementen, en bruiloften. Wij staan niet op thuisfeestjes of familiedagen.
De prijs is afhankelijk van veel verschillende factoren zoals tijd, locatie en aantallen. Via het contactformulier nemen wij snel contact op en sturen wij een offerte.
Wij nemen altijd iets meer mee dan nodig. Een klein overschot is geen probleem!
Wij kunnen bij de gebruikelijke portie van 3 rolletjes 80 ijsjes per uur maken. Mocht dit krap zijn, dan kunnen wij kleinere ijsjes maken.
Wij maken het ijs van biologische melk.
Standaard nemen wij 5 verschillende ingrediënten en 2 soorten ijs mee. Ook nemen wij verschillende toppings mee. Liever iets speciaals? Dan kunnen wij daarvoor zorgen!
De bar is 2.5 meter bij 1 meter. Voor een goede plek kun je uitgaan van 3 bij 2 meter.
Een stroompunt is voor ons genoeg. Zelf nemen wij een verlengsnoer mee van 10 meter.
gerolled ijsje neemt een hap

Jouw bruiloft voorzien van rollen ijs?

Of heb je nog vragen? We reageren zo snel mogelijk op je aanvraag.