92 beoordelingen
5/5

Hoe werkt rollend ijs

De ijsbar is uitgerust met twee ijskoude vriesplaten, waarop onze ijsrollers voor de duur van het evenement de bezoekers van heerlijk ijs voorzien!

Wij komen met een verzorgd uitziende ijsbar, met aankleding op en om de bar. Onze ijsrollers zijn gekleed in een bedrijfspolo en net schort.

Perfect voor evenementen, beursstands, feesten, bruiloften en congressen.

ijs op je evenenemt met de bar
ijsrollers

Ingrediënten

Wij zorgen voor 5 ingrediënten en 3 sauzen voor in het ijs. Denk aan fruit, koek of chocola. Deelnemers mogen per ijsje 2 ingrediënten en een sausje kiezen.

Een ijsje bestaat uit 3 rollen en wordt gemaakt met heerlijk vanille ijs. De ijsrollen worden geserveerd in een biologisch-afbreekbaar bakje, met slagroom, een koekje en keuze uit drie toppings.

ijskraam of kar op een event

Wat wij nodig hebben

Voor de bar is een gewoon stopcontact met 230V nodig en een staplaats van (L x B) 2m x 2m. Zet ons niet op de werkvloer, want het maakt wel wat lawaai.

Liever ijsrollen op een andere verdieping? Dat kan! Onze bar past in delen in een personenlift. Wel graag van tevoren aangeven, dan komen we eerder opbouwen!

man neemt hap van dessert
hakken ijs
ijskar huren op een event
gerold ijsje

Veelgestelde vragen

Op wat voor gelegenheden maken wij ijs?
Wij maken ijs op bedrijfsfeesten, evenementen, en bruiloften. Wij staan niet op thuisfeestjes of familiedagen.
De prijs is afhankelijk van veel verschillende factoren zoals tijd, locatie en aantallen. Via het contactformulier nemen wij snel contact op en sturen wij een offerte.
Wij nemen altijd iets meer mee dan nodig. Een klein overschot is geen probleem!
Wij kunnen bij de gebruikelijke portie van 3 rolletjes 80 ijsjes per uur maken. Mocht dit krap zijn, dan kunnen wij kleinere ijsjes maken.
Wij maken het ijs van biologische melk.
Standaard nemen wij 5 verschillende ingrediënten en 2 soorten ijs mee. Ook nemen wij verschillende toppings mee. Liever iets speciaals? Dan kunnen wij daarvoor zorgen!
De bar is 2.5 meter bij 1 meter. Voor een goede plek kun je uitgaan van 3 bij 2 meter.
Een stroompunt is voor ons genoeg. Zelf nemen wij een verlengsnoer mee van 10 meter.
gerolled ijsje neemt een hap

Jouw event een groot succes maken?

We staan voor je klaar. Elk evenement is anders en we denken graag met je mee. Stuur ons even een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact op.